2014. május 17., szombat

Porológus-1. rész

  Olivia szemszöge :

Annyi ember van a világon ! Honnét lehetünk biztosak abban,hogy az igazit találtuk meg ? Én is sokáig ezen gondolkodtam. De ezt nem lehet megmagyarázni. Ezt érezni kell. Érezni kell azt amikor a karjai közt vagy,amikor,megcsókol,megpillant vagy átkarol ha félsz . Azt hittem tökéletes életem van . Hát nem. Üres volt,egészen  addig míg be nem lépett a képbe Ő. A huncut mosolyával, a kacér szemével és azzal a simogató hangjával. Sokan azt mondják a szerelem mulandó. És igazuk is van !


Jelen:


Reggel mikor felébredtem azt hittem, hogy ez a nap is ugyan olyan lesz mint a többi. Felöltözök, megmosakszom, felteszek egy alap sminket és  indulok az iskolában. Eleinte tényleg olyan volt mint a többi reggel amikor mindenki unatkozva várja a kicsengőt !
Mikor a matek tanár magyarázott valamit kicsapódott az ajtó és lássatok csodát Justin Nagyképűmajom Bieber lépet be a majom barátaival az oldalán .
- Lám Mr. Bieber  csak nem betalált az iskolába ?
- Lám tanárnő csak nem megint elfelejtette ,hogy én bármire képes vagyok ?
Ahogy ezt kimondta Bieber a tanár megszeppenve nézett  maga elé majd mit sem törődve az előbbi beszóláson folytatta  az órát . Mikor Bieber elment mellettem rám kacsintott majd tovább ment. Én meg mint aki szellemet látott az egyik legjobb barátnőmhöz Bellához fordultam aki ugyanolyan arcot vágott mint én.
Hirtelen megszólalt a csengő és mi ketten kirohantunk a teremből megkerestük Lillyt ,majd mentünk a fiúkhoz. Kimentünk az udvarra ők már nagyban nevettek valamin,de amint mi is oda értünk elhalgatak.
-Na mi van fiúk megnémultatok ?-kérdeztem tőlük.
-Mi-mi nem csak ....-kezdett el beszélni Leo.
-Csak mi? Mondjátok már !!!!-mondtuk hárman a lányokkal.
-Semmi nem lényeg na menjünk mer lekésünk az Föciről.-mondta Austin , majd mind hármunk arcára nyomot egy puszit.

*****


Mikor kicsöngettek az utolsó óráról is kirohantunk az osztályból és egyszerre mentünk haza felé. A bátyám és én  bementünk a boltba majd hazamentünk. Felmentem és átöltöztem.Mivel meleg volt ezért ezt vettem fel :
Mikor kész lettem lementem a nappaliba.
-Hát te hova mész ,-kérdezte a bátyám
-Az öccsénkért te hülye.-nevvettem fel.
Adtam egy puszit az arcára majd elindultam. Már majdnem ott voltam az öccsém sulijánál amikor Bieber és a haverjai jötteg velem szemben.
-Hé Olivia hova tartasz ilyen rövid ruhába?- kérte Bieber
-Épp oda ahova te nem -válaszoltam neki.Már majd nem elmentem mellette amikor megfogta a kezem és vissza húzott.
-Ne legyen olyan nagy szád mert meg bánod.
-Most meg kéne ijednem ?
-Én szóltam.-megfogta a csuklóm és fel akart pofozni,de valaki közbe szól. Ez a valaki nem más mint....

2 megjegyzés: